De sterren van groep 5!!!!!
 

                                                                    Augustus/september nieuws 
Muziekroute
Dit jaar leren we om op een muziekinstrument te spelen. We mochten wel  5 instrumenten proberen; gitaar, cello, viool, trompet en slagwerk.
Wat was dat leuk om te doen! We waren allemaal heel erg enthousiast.


Bol.com dag

Vandaag was het bol.com dag bij ons op school. De vrijwilligers van bol.com kwamen aan ons voorlezen. En ze hebben met ons spelletjes gedaan. Wat was dat gezellig! We enorm genoten.

Groep 5 a op schoolreis.

 Dit jaar gingen we gezellig met de bus op schoolreis naar Duinrell.

De busreis was erg gezellig, maar duurde sommige kinderen wel wat lang. Gelukkig draaide er een film in de bus, werden er spelletjes gedaan en zagen we mooie dingen onderweg, zoals de vliegtuigen bij Schiphol.

In Duinrell bezochten we de attracties in een groepje. Zo ging er een groepje met meester Cas op pad en werden de andere groepjes begeleid door meester Koos en juf Erna.

De kinderen kozen samen, na goed te overleggen, elke keer een attractie om naar toe te gaan. Het was heel knap hoe de kinderen rekening met elkaar hielden, zodat iedereen de kans kreeg om leuke dingen te doen. 

Tussen de middag werd er gegeten van al het lekkers dat er uit de rugzakken tevoorschijn kwam. Smullen was het.

       
 

En gelukkig was er in de middag weer tijd om langs zoveel mogelijk attracties te gaan. Uiteindelijk was het dan toch echt tijd om weer naar huis te gaan. In de bus konden we allemaal terugkijken op een geweldige schoolreis! Het was top.